Logistieke
totaal oplossingen

Ons uitgebreide wagenpark maar vooral de logistieke kennis en ervaring waar wij over beschikken, zorgen er voor dat LKS koerier België kan garanderen dat uw zending binnen een half uur op weg is naar zijn bestemming. Met aandacht en dynamiek.

24/7

Uw zending, of het nu gaat om een envelop van een paar gram of een pallet van 1000 kilo, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week door LKS koerier België
laten bezorgen. Het is zelfs mogelijk om uw pakket aan boord van een vliegtuig in de persoonlijke bagage te vervoeren door een on-board courier.

Internationaal

Wij hebben veel ervaring als internationaal koerier en weten dan ook precies wat belangrijk is bij internationaal verzenden. LKS koerier België informeert u graag over de regels die in bepaalde landen gelden.

AVC - CMR

Bij bedrijfsmatig internationaal vervoer gelden in het buitenland strenge regels. U hoeft zich hier niet druk om te maken: LKS koerier België neemt al deze zorgen uit handen. Uw zending wordt internationaal geleverd onder AVC/CMR condities op het juiste tijdstip en de juiste plaats van bestemming.

Ook in Nederland

De DTE group, met vestigingen in Nederland én België (Weelde en Courcelles), is in staat vrijwel al uw vervoersproblemen op te lossen. Klik hier voor meer informatie over onze Nederlandse vestiging (DTE | koeriers).

verzekerd op weg

Onder de AVC/CMR condities zijn uw zendingen standaard verzekerd, bij hogere waarde van uw goederen zijn deze meestal niet toereikend. LKS koerier België biedt u de mogelijkheid om uw zending tegen elk gewenst bedrag (aanvullend) te verzekeren.
iphone6s_lks_nl.png

Als het echt op tijd aankomt.

LKS koerier België beschikt over een uitgebreid assortiment van plus minus 30 voertuigen.

Dit loopt van combo tot trailer met of zonder laadklep. Door maatwerk kunnen we voor elk van uw transporten een scherpe prijs berekenen en hebben we voor élk transportprobleem een oplossing.

Ook voor spoedtransport bent u bij LKS koerier België aan het juiste adres, bel +32(0)14 65 45 45 of klik op 'boek zending'

2189945

Kilometers deze maand

719

pakketten afgelopen week

121

aantal files vandaag

5213

Tevreden klanten

Laatste nieuws

Winterbanden
nov 17
Vanaf begin november staan al onze voertuigen weer op winterbanden om uw vracht (én onze…
Zomerbanden
mei 18
Vanaf mei 2021 zijn al onze voertuigen weer gewisseld van winterbanden naar zomerbanden om onder…
Verhoogde rijvaardigheidstraining
mrt 01
In het begin van het jaar hebben we met hele team van LKS koeriers de…
Agito medical
DB Schenker
Dell
Em de Jong
HP
Janssen
Johnson & Johnson
Siemens
syncreon
Time matters